Účinná ochrana pro každou dámu

Kvalitní italské materiály, které by každá žena chtěla mít na svých nejintimnějších partiích, to je sen, zejména takto před vánočními svátky. Řekněte si ještě svému Ježíškovi, třeba to ještě stihne, darovat vám kvalitní spodní prádlo, které navíc pomůže nahradit vaše jednorázové hygienické pomůcky, které používáte vždycky v ten jeden inkriminovaný týden v měsíci. Dejte sbohem těmto pomůckám, které obsahují bělidla a nerozložitelné materiály jako plasty, a vsaďte na něco, co nevyhodíte po prvním použití, ale co vám bude sloužit daleko déle a co vám navíc bude během těchto náročných dní velmi pohodlné. Spodní prádlo, které vám pomůže během vašich dní, bude zachytávat to, co dělají vložky a plně je dokáže nahradit. Vyperete je a pojedete dál. Fantastický nápad, viďte? Tak proč je ještě nemáte?

kalhotky

Pakliže jste nedůvěřivý vůči těmto inovativním výrobkům, pojďme se podívat, jak fungují menstruační kalhotky, abyste si to dokázaly lépe představit. Skládají se z několika funkčních vrstev, jsou rozdělené podle toho, na jak silné krvácení je budete chtít používat. Takže pokud to bude na slabší dny, jsou to čtyři vrstvy, pokud na střední, pořiďte si ty, které mají pět funkčních vrstev, a pokud bohužel trpíte na silné krvácení, určitě vám pomůže šest funkčních vrstev.

kalhotky

Jsou savé, můžete s nimi dělat každodenní činnosti, včetně sportu. Prostě to, na co jste byla doposud zvyklá. A navíc, i pro spánek se naprosto hodí, jsou navrženy tak, aby vás spolehlivě ochránily i během noci. Podpoříte navíc jejich koupí i české lokální výrobce, což je v dnešní době velice ceněno. Organická bavlna, ze které jsou ušity, vám poskytne maximální pohodlí, které v těchto dnech nanejvýš potřebujete, o tom není debat. Navíc je tento materiál pevný, drží, je přirozeně prodyšný a odolný. Po použití je opláchnete vodou a poté vyperete v pračce jako klasické prádlo.